L’Oreal Professionnel Mythic Oil Rich Oil

Olie in een mooi ontworpen glazen flesje. De verpakking is slank, onregelmatig gevormd, licht conisch in het midden. Gestileerd voor een oriëntaalse schotel, gesloten met een gouden dopje. Het flesje is versierd met een mooi oriëntaals ontwerp aan de voorzijde. Wanneer je deze olie op de plank zet in de badkamer is het een lust voor het oog. Daarbij heeft de cosmetica een lekkere geur: lichtzoet en oriëntaals.

Wat bevat L’Oreal Professionnel Mythic Oil Rich Oil?

Het is de weelde van twee hoogwaardige natuurlijke oliën: arganolie en rijstzemelenolie.

Arganolie – is een hoogwaardige natuurlijke olie, die ontworpen is om het haar te beschermen tegen schade. Als je je haar vaak föhnt, stijlt of sterke stylingcosmetica gebruikt – is er geen beter product dan arganolie. Het beschermt de lokken tegen mechanische schade en tegen averechtse weersomstandigheden. Een hete zon, sterke wind, vorst of water met chloor in een zwembad zullen geen gevaar meer zijn voor jouw haar. Arganolie beschermt ook kleurbehandeld haar en beschadiging door ammoniak. Dit zal helpen om zelfs heel droog en beschadigd haar te regenereren, het zal het verzachten en kroezing voorkomen. Slierten zullen weerbaarder worden en glanzend en de puntjes zullen worden geregenereerd en het juiste vochtgehalte hebben.

Rijstzemelenolie – biedt een weelde van vitamine E &ndash tocopherol. Deze vitamine heet niet voor niets de “vitamine van de jeugd”. Het heeft een directe impact op het verbeteren van de uitstraling en conditie van het haar. Daardoor hebben vrije radicalen verminderd kans om cellen aan te vallen. Vitamine E vertraagt het verouderingsproces en stopt zodoende het uitvallen van het haar. Bovendien wordt het zijdezacht voor aanraking en weerbaar. Rijstzemelenolie bevat ook goede vetzuren die verantwoordelijk zijn voor het reguleren van processen op zowel het oppervlak en in het haar. Ferulzuur in de rijstzemelenolie verbetert de werking van vitamine E, en vertraagt effectief het haarverouderingsproces.

Coumarine in de olie van L’Oreal biedt antiseptische eigenschappen, voorkomt de proliferatie van ziektekiemen en bacteriën op het haaroppervlak, beschermt tegen schadelijke uv-straling. Bovendien wordt het vaak gebruikt om psoriasis en atopische dermatitis te behandelen. Bovendien heeft het verzachtende en versterkende eigenschappen.

Haarolie heeft een capaciteit van 100 ml is zeer doeltreffend, voor gewoon een applicatie – een of twee porties van het product zijn genoeg om je gehele haar mee te bedekken.

HOE GEBRUIK JE OLIE OP HAAR?

L’Oreal Oil Rich Oil moet worden toegepast op droog haar (je kunt dit zelfs meerdere keren per dag doen) of op vochtige lokken direct na het wassen. In beide gevallen moet je het niet uitspoelen, laat het gewoon op het haar zitten om een volledige bescherming te bieden. He is een cosmetica die heel gemakkelijk te gebruiken is. Haarverzorging met L’Oreal Rich Oil vereist niet veel tijd. Het is een heel goed product voor drukke en actieve vrouwen.

WELK EFFECT BIEDT DE OLIE?

  • Het haar wordt gehydrateerd
  • Wordt glanzend en zacht
  • Wordt weerbaar
  • Haar wordt beschermd tegen zon, wind en vorst
  • Bescherming tegen mechanische schade
  • Haarpuntjes worden versterkt
  • Olie temt het haar en vergemakkelijkt stylen
  • Olie voorkomt kroezing
  • Verzacht lokken

WAT ZIJN DE NADELEN?

  •  Glazen flesje kan breken