Davines. Oi Oil. Oi OIL Absolute Beautifying Potion met Roucou-olie

Het is een klein flesje van 50 ml. Olie heeft een zeer moderne verpakking, versierd met elegante, neutrale kleuren (alleen zwarte en witte kleuren). Het flesje is groot en doorzichtig, door de glaswand kun je duidelijk de kleurloze, olie-achtige cosmetica zien. Davines Oi Oil is voorzien van een klein, zwart pompje die perfect werkt. Het heeft een delicate en zoete geur, een beetje zoals de geur van haarstylinglotions. Het is plezierig en irriteert niet. Dergelijke olie is een combinatie van natuurlijke haarverzorgingsoliën met innovatieve synthethische oliën van een nieuwe generatie die ontworpen zijn in de laboratoria van Davines. De bedoeling van de combinatie is om de doeltreffendheid van Oi OIL Absolute Beautifying Potion te garanderen.

De olie was vooral gemaakt om snel het haar te conditioneren en verfraaien en om het te beschermen tijdens behandelingen.

Davines Oi Oil bevat een goede samenstelling van natuurlijke oliën: roucou-olie en zonnebloemzaadolie. Het eerstgenoemde is een dense natuurlijke olie die een weelde van betacaroteen biedt. Het beschermt het haar tegen schade, regenereert diep en voedt het, en bovendien – het vertraagt het verouderingsproces. Betacaroteen is verantwoordelijk voor een goede haarverzorging en het vertragen van de effecten van ouder worden. Daarbovenop voorkomt het breuk en haarverlies. Ellaginezuur in de olie is verantwoordelijk voor de schoonheid en jeugd van het haar, wat ook het verlies van densiteit in de vezels voorkomt. Bovendien regenereert de cosmetica het haar op een diep niveau en beschermt het het haar van buiten uit. Dankzij deze natuurlijke beschermending van de olie zal jouw haar beschermd worden tgen schadelijke effecten of weersomstandigheden en tegen allerlei stylingbehandelingen. Zij worden weerbaar glanzend en krijgen de neiging tot styling.

Zonnebloemzaadolie biedt een weelde aan vetzuren van omega-6. Het voorkomt ook het ouder worden van het haar en haarverles en conditioneert het perfect. Het voorziet het haar van glans en weerbaarheid, waardoor het zacht wordt en fijn om aan te raken. Er is een weelde van vitamine E genaamd “vitamine van de jeugd”. Een dergelijk ingrediënt verzacht het haar en zorgt zelfs voor de meest droge en doffe slierten voor een mooie uistraling.

Oi OIL Absolute Beautifying Potion maakt het stylen van je haar heel gemakkelijk. Het zal nuttig zijn voor degenen die meestal haast hebben in de ochtend en geen tijdrovende kapsels kunnen creëren. Olie verzacht het haar en vergemakkelijkt kammen. Het zal glans toevoegen en de gehele lengte versterken. Als je de stijltang ’s ochtends gebruikt – wees er dan zeker van dat je eerst haarolie gebruikt. Als gevolg hiervan kun je het beschermen tegen schade die kan worden veroorzaakt door warmte van de stijltang, krultang of haardroger.

Olie van Davines merk bevat ook speciaal geformuleerde, synthetische oliën. Zij bieden aanvullende ondersteuning voor natuurlijke oliën. Zij vormen een beschermlaag rond het haar. Als gevolg hiervan wordt het over de gehele wortel beschermd, en reduceert het ook de droogtijd tijdens het stylen. Synthetische oliën zijn ook verantwoordelijk voor de weerbaarheid van het haar en willen de structuur beschermen.

HOE GEBRUIK JE OLIE OP HAAR?

Neem twee – drie porties van de olie en past het toe op droog haar voor het stylen. Je kunt ook direct na het stylen wat van het product toepassen op het haar om het te versterken en glans toe te voegen. Als je vindt dat jouw haar conditie en glans verliest – kun je Davines olie gebruiken, zelfs meerdere keren per dag.

WELK EFFECT BIEDT DE OLIE?

 • Conditioneert het haar direct
 • Biedt glans en een mooie uitstraling
 • Voorziet het haar van bescherming en weerbaarheid
 • Beschermt tegen schadelijke effecten van stylingbehandelingen
 • Beschermt tegen averechtse weersomstandigheden.
 • Verbetert styling van het haar
 • Voedt en regenereert haar
 • Laat een fijne geur achter op het haar
 • Belast het niet en laat geen vettig laagje achter

WAT ZIJN DE NADELEN?

 •  Zeer weinig olie, daarom is het gauw op
 • Het is meer aanbevolen voor haarstylen dat haarregeneratie
 • Te hoge prijs voor zo weinig van het product