Redken Diamond Oil Shatterproof Shine Intense

Het is een product van hoge kwaliteit, zowel in termen van inhoud van natuurlijke oliën en uitstraling. Redken is gericht op klasse en kwaliteit. Diamond Oil Shatterproof Shine Intense is een product dat zit in een glazen flesje met een onregelmatige vorm. Het glas van het flesje is donker, waardoor we zeker kunnen zijn dat het een juiste manier van bewaren is. Als gevolg kunnen we er zeker van zijn dat het product niet bederft en de meest waardevolle eigenschappen langer vasthoudt. Het hele pakket ziet er uit als een gepolijst juweel. Het is een van de meest creatieve en exclusieve haaroliën die beschikbaar zijn. Het flesje heeft alleen helaas geen spray of zelfs een pompje voor gemakkelijk aanbrengen, alleen een glazen pipet om het product aan te brengen op het haar. Alhoewel het er indrukwekkend uitziet – is het helaas niet comfortabel om te gebruiken.

De glazen pipet kan gemakkelijk uit je hand glijden en breken door op de grond te vallen.

Redken olie valt op onder de andere producten, vooral door de hoge concentratie van natuurlijke oliën en alleen een inhoud van siliconen en comedogene stoffen. Redken Shatterproof Shine Intense bestaat uit maar liefst zes hoogwaardige oliën. Hun effecten op het haar zijn zeer vermeldenswaardig.

Zonnebloemolie – de rijkheid van linolzuur (ongeveer 63%), wassen, fosfolipiden (lecithine), caroteen en vitamine E. Het versterkt en regenereert de lokken aanzienlijk en voorziet van weerbaarheid. Bovendien maakt het je haar zacht en glanzend. Bovendien hydrateert en beschermt het perfect tegen de schadelijke effecten van de zon en schadelijke, averechtse weersomstandigheden.

Olijfolie – is gunstig, vooral voor zeer droog haar met een gebrek aan vitaliteit en weerbaarheid. Het product conditioneert perfect en voegt glans toe, wat van invloed is op de mooie uitstraling van het haar. Als gevolg wordt het zijdezacht en verhoogt het de weerbaarheid van het haar aanzienlijk.

Jojoba-olie – hydrateert je haar en voedt het diep. Het stimuleert celvernieuwing, draagt bij aan de regeneratie van beschadigde lokken. Beschermt effectief tegen zonnestralen, vorst of sterke wind. Bovendien maakt het de lokken resistent tegen breuk, worden ze flexibeler en sterker.

Kokosolie – een zeer populairproduct dat graag wordt gebruikt bij haarverzorging. Het voorziet van essentiële mineralen (zoals: kalium, zink en magnesium). Het sluit de haarcuticula en vormt een versterkende laag op het oppervlak. Bovendien maakt het onze slierten glanzend en zacht, helpt het de eiwitstructuur opnieuw op te bouwen en het haar perfect te versterken

Camelinazaadolie – bestaat uit een hoge concentratie van onverzadigde vetzuren (ongeveer 90%) en de rijkheid van natuurlijke antioxidanten uit de groep van tocoferolen (vooral vitamine E). Dankzij de hoge concentratie van EFA uit de zaden van camelina, heeft deze olie sterk voedende, regenererende eigenschappen en verbetert het de processen van haar vernieuwing. Bovendien regenereert het volwassen haar en vertraagt het de effecten van ouder worden. Camelina-olie helpt om atopische dermatitis, roos en psoriasis tegen te gaan. Het creëert een beschermlaag op het haaroppervlak dat voorkomt dat besmetting en gifstoffen de binnenzijde van de slierten bereiken. Het laat het haar gevoed, zacht en glad achter.

Abrikoosolie – wordt heel goed geabsorbeerd, het bezwaart het haar niet en laat geen vettig laagje achter op het oppervlak. Bovendien voedt en versterkt het zowel het haar en de hoofdhuid. Het maakt indruk met de subtiele geur, voegt glans toe. Het vergemakkelijkt stylen en conditioneren en past het vochtniveau aan. Dankzij abrikoosolie zal jouw haar gemakkelijker te borstelen zijn en klit het niet.

HOE GEBRUIK JE OLIE OP HAAR?

Diamond Oil Shatterproof Shine kan worden toegepast op droog of vochtig haar. Het product is doeltreffend, 2-3 druppels zijn genoeg om het aan te brengen vanaf het midden van het haar. Bovendien kan de olie ook worden toegepast op de haarpuntjes. Echter, indien toepast op vochtige slierten, wordt het snel geabsorbeerd en werkt het als een intensieve behandeling. Indien toegepast op droog haar voegt het glans toe en geeft het een mooie uitstraling. Daarbij beschermt de cosmetica het haar tegen schade. Het flesje heeft een capaciteit van 100 ml.

WELK EFFECT BIEDT DE OLIE?

 • Het voedt het haar
 • Het regenereert haar
 • Helpt een juist vochtgehalte te houden
 • Conditioneert haar
 • Zorgt voor de beschadigde gespleten puntjes
 • Beschermt tegen uv-straling
 • Beschermt tegen mechanische schade
 • Vergemakkelijkt haarstylen
 • Bezwaart het haar niet
 • Biedt zacht- en gladheid
 • Maakt het haar fijn om aan te raken
 • Haar is niet langer dof en broos

WAT ZIJN DE NADELEN?

 •  Glazen flesje kan breken
 • Glazen pipet kan breken
 • Hoge prijs van het product
 • Pipet – moeilijk aanbrengen
 • Maakt gemakkelijk vlekken op je kleding tijdens het aanbrengen